Hillerød, Furesø, Nordsjælland, Birkerød, Allerød, Helsinge, Fredensborg, Helsingør, Farum, Værløse, Holte, Virum, Ganløse, Helsinge, Stenløse, Ølstykke, Frederikssund, Frederiksværk

 

Hundetræning

Jeg tilbyder hundetræning hele året på en skøn indhegnet træningsplads i Hillerød. Jeg har både hold til hvalpe, unghunde og voksne hunde og alle racer er velkomne.

Jeg har desværre ikke adgang til en træningsplads i Furesø, men leder med lys og lygte. Jeg har derfor et specielt tilbud på enetimer til dig, som bor i Furesø.

Se kommende hold her!

Al træning er belønningsbaseret og bygger på den nyeste viden, som findes om træning af hunde. Derfor er al træning hos Givpote.dk baseret på klikkertræning, som er den eneste træningmetode, der er baseret på forskning og viden om individers indlæring. Har du ikke lyst til at anvende en fysisk klikker, kan du kan sagtens deltage på holdene alligevel.

Læs mere om klikkertræning her!

Som uddannet adfærdsrådgiver kan jeg, i det omfang det er ønsket på holdene og hvis tiden tillader det, give tips i forbindelse med adfærdsproblemer, ligesom vi kan lave specielle øvelser med henblik på løsning af problemerne.

Hvem kan deltage?
Alle hunde kan som udgangspunkt deltage på hold hos Givpote.dk.

Er du i tvivl om din hund kan være med på et hold på grund af usikkerhed eller aggression over for andre hunde, er du velkommen til at ringe til mig på telefon 20 13 72 77, så vi kan få en snak, inden du tilmelder dig et hold. Det samme gælder, hvis du tror, at din hund ikke kan koncentrere sig, når der er andre hunde i nærheden.