Det med småt


Når du har udfyldt og sendt tilmeldingskuponen, sender jeg en mail med kontonummer til indbetaling af kursusgebyret. Du er først tilmeldt holdet, når jeg har modtaget din indbetaling.

Når du har betalt, modtager du en mail, hvori jeg bekræfter din deltagelse på holdet samt datoer og sted for træningen sammen med lidt praktiske informationer og en kørselsvejledning til træningspladsen.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger du giver til Givpote.dk i forbindelse med din tilmelding videregives ikke til tredjepart og gemmes kun i forbindelse med Skats krav om opbevaring af data i forbindelse med Givpote.dks regnskab.

Aflysning af kurser
Jeg forbeholder mig ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. I tilfælde af aflysning kan du flytte din tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller du får pengene retur. Ved eventuel aflysning kontakter jeg de tilmeldte pr. email eller telefon. Jeg kan ikke garantere at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning fra Givpote.dk.

Erstatningstimer
Hvis jeg bliver forhindret i at undervise grundet sygdom e.lign, godtgør jeg kun de manglende lektioner i form af undervisning af mig eller en erstatningsunderviser med minimum samme baggrund som jeg selv. Har du ikke mulighed for at deltage i erstatningstimerne, refunderer jeg ikke betalingen og giver ikke andre erstatningstimer. Erstatningstimerne kan undtagelsesvis finde sted på andre ugedage/tidspunkter end det oprindelige hold.

Fortrydelsesret
I henhold til undtagelse i forbrugeraftalen er der ikke fortrydelsesret ved ”rekreative fritidsaktiviteter” hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres. Når jeg har modtaget din betaling anser jeg derfor din tilmelding for bindende og giver ikke pengene retur.

Forbehold

Jeg tager forbehold for tryk- og tastefejl samt for udsolgte kurser, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder